Sport

Gólgazdag meccsen nyert a Veszprém

MKB Veszprém (mkb veszprém, )
MKB Veszprém (mkb veszprém, )

A férfi kézilabda NB1 első fordulójában az MKB-MVM Veszprém hazai környezetben verte nagy gólkülönbséggel a B. Braun Gyöngyös alakulatát.

Nagy László hatot dobott
Fotó: gykk.hu

A Veszprém korábban a Provident-Juniorválogatott ellen ért el 13 gólos győzelmet az alapszakaszban. Riválisuk, a Pick Szeged is lejátszotta első meccsét: a Juniorválogatott ellen 30-16-ra nyert Juan Carlos Pastor csapata.

Már a találkozó első perceiben elhúzott a házigazda, 7-2-re, majd 8-3-ra is vezetett a Veszprém a félidő felénél járva, a továbbiakban pedig csak nőtt a különbség és 21-11-es játékállásnál vonulhattak pihenőre a csapatok – írja a gykk.hu.

A második játékrészben feljavult a gyöngyösiek játéka, s ezt a periódust mindössze három góllal vesztették el a vendégek.

A játéknap másik találkozóján a Balatonfüred egy kevés gólos meccsen verte a SZESE Győr alakulatát.

Eredmények – Férfi kézilabda NB1

MKB-MVV Veszprém–B. Braun Gyöngyös 43–30(21–11)
Veszprém, 2500 néző. V: Tomecskó-Hunyadi, Unyatinszki

VESZPRÉM: FAZEKAS – IVÁNCSIK T.4, SULIC6, NAGY L.6, Schuch1, Tercic1, Rodríguez1.Csere: Alilovic (kapus), UGALDE 6, Dzsamali 4, ILICS 8 (6), Gulyás 4, Iváncsik G., Pesics 2, Kisék. Edző: Carlos Ortega

GYÖNGYÖS: Liszkai – Varsandán, HAJDU G.6, Frey T.4 (2), SÁNDOR Á.3, Bakos D.3, Szalafai3. Csere: Holló (kapus), Iváncsik Á. 2, Sándor R., Szöllősi Á., Oláh T., Debreczeni D. 1, Koller T. 2, Acusi 6. Edző: Gulyás István

Kiállítások: 6, ill 10 perc

Hétméteresek: 6/6, ill. 2/2

A játéknap másik találkozóján:

Balatonfüred – SZESE Győr 26-16 (11-6)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik