Sport

Elmaradt a magyar finálé az EPT Barcelonán

póker (póker, )
póker (póker, )

Sajnos egyik játékosunk sem jutott döntőbe az EPT Barcelona főversenyén. Zsuffa Miklós a 37., míg Vasvenszki Zsolt a 71. helyen zárt.

Az European Poker Tour Barcelona főversenyének negyedik napján még két magyar zsugásért szoríthattunk. Sajnos egyikőjük sem tudta kivívni a fináléba kerülést, így Zsuffa Miklós és Vasvenszki Zsolt is lemaradt a nagy pénzről – írja a Poker.hu.

79 játékos reménykedhetett még az EPT Barcelona 5 300 eurós Main Eventjén, hogy megközelíti, esetlegesen be is jut a nyolcfős döntő asztalra. A magyarokat Zsuffa Miklós és Vasvenszki Zsolt képviselte, mindketten a középmezőnyben tanyáztak.

Az már a nap legelején kiderült, hogy Vasvenszki lemarad a fináléról, miután a 71. helyen búcsúzni kényszerült a küzdelmektől. Zsuffa viszont sokáig játékban volt, aztán az utolsó előtti szinten számára is véget ért a verseny.

Épp a tévés asztalon történt az kieső partija, amikor is A-J lapokra allin ment, amit román ellenfele, Florian-Dimitrie Datu két királlyal megadott, és a „cowboyok” ki is tartottak a 2-J-6-4-8 boardon.

Zsuffa a 37. helyen végül 21 440 eurót markolhatott fel, míg Vasvenszki 14 960 euróval gazdagodott. A nap végére egyébként 24-en maradtak, a brit Tom Middleton vezeti a mezőnyt, így jelen pillanatban neki van a legnagyobb esélye megszerezni a több mint egymillió eurót érő bajnoki címet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik