Sport

Két magyar a tűz közelében Barcelonában

póker (póker, )
póker (póker, )

Az EPT Barcelona főversenyén két magyar is bejutott a legjobb 80 közé, akik már a finálé közelében járnak, mely hat számjegyű nyereménnyel kecsegtet.

A harmadik játéknapot rendezték Barcelonában az EPT főversenyén, ahol még négy magyar zsugás reményei éltek. Közülük hárman jutottak pénzbe, míg ketten, Zsuffa Miklós és Vasvenszki Zsolt a legjobb 80 között találták magukat – írja a Poker.hu.

A Kulcsár Gergely, Róth Antal, Zsuffa Miklós és Vasvenszki Zsolt alkotta magyar kvartett várhatta az European Poker Tour Barcelona 5 300 eurós főversenyének harmadik játéknapját.

A mezőny még 235 fős volt, és mivel 183 játékost díjaztak csak, így 52-en pénz nélkül maradtak. Sajnos az egyikük Kulcsár volt, aki nem jutott be a kétszázba, nem úgy mint a három másik magyarunk.

Róth végül a 177. helyet szerezte meg, ami 8 680 eurót hozott neki a konyhára, míg Zsuffa és Vasvenszki a nap utolsó partija során is versenyben volt, így mindketten továbbjutottak.

Összesen 80-an lehetnek még ott a negyedik napon, a mostantól kiesők biztos 12 700 euró nyeremény tudatában ülhetnek asztalhoz. Bár alighanem innentől mindenki a fináléért száll harcba, melynek elérése legalább százezer eurót eredményezhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik