Sport

Négyen maradtak a magyarok Barcelonában

póker (póker, )
póker (póker, )

Sajnos nem sült el túl jól a második játéknap a barcelonai főversenyen, tizenkettőből csak négyen maradtak magyar játékosaink.

A második játéknappal folytatódott az European Poker Tour Barcelona főversenye. Tizenkét magyar zsugás reménykedhetett az újabb továbbjutásban, de ez végül csak négyüknek jött össze – írja a Poker.hu.

Tucatnyi magyar kártyás foglalt helyet a Casino Barcelona asztalainál az EPT főversenyén. Közülük is Zsuffa Miklós rendelkezett a legtöbb zsetonnal, 146 ezer chip feküdt előtte.

Sajnos nem alakultak jól az események, szép lassan kiesett a Full Tilt Ambassador, Németh András, a Team PokerStars Pro, Tóth Richárd, az IveyPoker profi, Botond Balázs, az idei évben világbajnoki címet szerző Szécsi Norbert is. Czuczor Márton, Kresz Péter, Koroknai András és Mayer Szabolcs szintén búcsúzni kényszerült.

Négyüknek viszont sikerült kiharcolni a továbbjutást, Zsuffa továbbra is vezeti a magyarok mezőnyét, 221 ezer zseton gyűjtött. Őt követi Vasvenszki Zsolt 219 ezerrel, Kulcsár Gergely 155 ezerrel és Róth Antal 113 ezerrel.

A harmadik napon még 235-en folytathatják a küzdelmeket, a mezőny megközelítette a fizetős helyeket, 183 pozíciót díjaznak, így 52-en még biztosan pénz nélkül maradnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik