Sport

Demján Sándor oktatja a pókerprofikat

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

Az European Poker Tour barcelonai állomásán a magyar Tri-Gránit vezér Demján Sándor hátát nézik a pókerprofik az első játéknap után.

Elrajtolt az EPT Barcelona Super High Roller versenye, melyen a borsos nevezési díjat, csak a legtehetősebb pókerprofik, illetve egy-két gazdag üzletember szokta csak kifizetni. Az ilyen tornákon rendre feltűnő Demján Sándor is indult a katalán fővárosban, ahol ő gyűjtötte a legtöbb zsetont az első napon – írja a Poker.hu.

Az 50 ezer euró, kicsivel több mint 15 millió forintos nevezési díjjal rajtolt el az EPT Barcelona Super High Roller versenye. Összesen 39-en indultak el a rangos tornán, köztük Magyarország leggazdagabb emberével, a pókerszerető Demján Sándorral.

Az első napon nyolc órát kártyáztak, mialatt Demján nyújtotta a legjobb teljesítményt, pókerprofikat megszégyenítő játékkal vetette észre magát, többek közt ő búcsúztatta a nap egyik kiesőjét.

Az asztalon a 3-T-7-Q lapok hevertek, amikor is az orosz Igor Kurganov allin ment tízespárral, Demján dámapárral megadott. Kurganov egyetlen tízesben bízhatott csak, de mivel a river nyolcas lett, így Demján nyerte a közel félmillió zsetonos partit.

A játéknap végén Demján előtt már több mint egymillió zseton feküdt, amivel nagy előnyre tett szert az őt üldöző német Fabian Quoss és a kanadai Daniel Negreanu előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik