Sport

Koródi és Gál ért pénzbe Nova Goricán

eurókötegek (euró, )
eurókötegek (euró, )

Két magyarnak sikerült csak pénznyereménnyel zárni az IPT Nova Gorica főversenyét. Koródi Sándor a 18., Gál Zoltán a 22. helyen zárt, mindketten 3700 eurót kaptak.

Négy magyar kezdte meg az Italian Poker Tour Nova Gorica főversenyének 3. napját, csak kettő ért pénzbe – írja a Poker.hu.

Gál Zoltán, Bézsenyi László, Koródi Sándor és a Budapesten élő olasz-magyar Daniele Scatragli révén négy hazánk játékosa lehetett ott az IPT Nova Gorica 53 fős mezőnyében.

Mivel csak 39 helyet díjaztak, így még több mint egy tucat játékos pénz nélkül maradt. Sajnos köztük volt Scatragli és Bézsenyi is, utóbbi csak két hellyel, előbbi nyolccal maradt le a fizetős pozíciókról.

ITM-be (In The Money), azaz pénzbe ért viszont Gál a 22., valamint Koródi is a 18. helyen, a döntőbe azonban egyikőjük sem jutott be, így a 3700 eurós pénznyereménnyel kellett beérniük.

A kilencfős finálét hét olasz, egy román és egy svéd játékos alkothatja, a tét 110 ezer euró, melyre jelen pillanatban Fabrizio D’Agostinonak van esélye, aki chipleader a versenyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik