Sport

Alexey Rybin a WPT Ciprus bajnoka

poker (poker)
poker (poker)

Az orosz profi, Alexey Rybin győzelmével ért véget a World Poker Tour Ciprus főversenye.

Augusztus 16 és 21 között rendeztéka World Poker Tour 12. szezonjának nyitó eventjét Cipruson, melyen az orosz magastétes játékos, Alexey Rybin szerezte meg a 258 ezer dollárt érő bajnoki címet – írja a Poker.hu.

262-en neveztek a 4 400 dolláros WPT Ciprus főversenyére, 27 főt díjaztak, ahova a mezőny a harmadik napon ért be. Az ismertebb játékosok közül  németek profija Manig Loeser a 23. helyen, a holland Tobias Peters a 22. helyen (ők mindketten 9 115 dollárt nyertek), valamint az orosz pókeres hölgy, a WPT Párizs győztes Natalya Nikitina ért még fizetős helyre, aki a 11. helyen 16 800 dollárt tehetett zsebre.

A hatfős fináléba az orosz Alexey Rybin jutott be legtöbb zsetonnal, úgy hogy szinte az egész versenyen ő vezetett, a döntő asztalon pedig már gigantikus előnnyel rendelkezett.

Nem is tudták megállítan, a Heads Upig a libanoni Albert Daher ért még oda, de vajmi kevés esély volt, neki is, amikorra már húszszoros hátránya volt az orosz magastétes Rybinnel szemben.

Az utolsó partiban Daher K-9 lapokra mondott allint, Rybin A-5-el megadott, és az A-T-7-7-2 közös lapok az ő győzelmét eredményezték. Első élő torna bajnoki címe 258 ezer dollárt hozott neki a konyhára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik