Sport

Ismét ikszelt a Győr

focilabda(1)(960x640)(1).jpg (labda, foci, gól, )
focilabda(1)(960x640)(1).jpg (labda, foci, gól, )

A Pécs hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Győrrel a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati játéknapján.

A hazaiak ezzel az első pontjukat szerezték meg a 2013/14-es szezonban, így ugyanúgy nyeretlenek, mint Pintér Attila bajnokcsapata.

 

OTP Bank Liga, 4. forduló:
PMFC-Matias – Győri ETO FC 1-1 (1-1)
————————————
Pécs, 1800 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Koller (11., 11-esből), illetve Trajkovic (16.)
kiállítva: Dibusz (78.)    
sárga lap: Koller (91.), illetve Mevoungou (11.), Trajkovic (22.)

Pécs:
—–
Dibusz – Fodor, Balogh B., Romic, Mohl – Horváth A., Frőhlich (Gőcze, 80.), Koller K., Városi (Márkvárt, a szünetben), Szatmári L. – Wittrédi (Rácz F., 66.)

Győr:
——
Kamenár – Svec, Lang, Lipták, Völgyi – Trajkovic (Lázok, 71.), Kamber, Mevoungou – Varga R., Martínez (Andric, a szünetben), Burgos (Kink, 59.)

Kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség az első félidőben, a védelmek mindkét oldalon sokat hibáztak, így több helyzet is adódott a kapuk előtt. A szünetben így 1-1-es döntetlenre álltak a felek.
A fordulást követően már inkább a bajnokcsapat akarata érvényesült, ennek ellenére Kamenár kapusnak köszönhette, hogy nem szerzett vezetést a Pécs. A 78. percben emberelőnybe került Pintér Attila csapata, miután Dibusz a 16-oson kívül ütközött Lázokkal, amiért piros lapot kapott.
A hajrában a vendégek hiába szegezték saját kapujukhoz a pécsieket, az eredmény már nem változott.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik