Sport

Szívmelengető szurkolás a magyar-csehen

A szerdai mérkőzésen a drukkerek többször „üzentek” Fülöp Mártonnak, buzdították a maguk módján a rákkal küzdő magyar kapust.

Fülöp Marci visszavárunk, hejj, hejj – szólt a rigmus többször is a magyar labdarúgó válogatott csehek elleni barátságos találkozója alatt.

Júniusban hozták nyilvánosságra, hogy rosszindulatú daganatot találtak Fülöp Márton karjában, azóta már meg is műtötték. A 24-szeres válogatott labdarúgó kapusnak külön profilt hoztak létre a Facebookon, ahol jókívánságokat lehet neki küldeni, és itt tartja a kapcsolatot a nyilvánossággal. Itt köszönte meg a szurkolók gesztusát felé.

Hálás vagyok mindenkinek, aki a Magyarország-Csehország válogatott mérkőzésen a szurkolói kórus tagjaként üzent nekem. Nagyon megható volt, el sem akartam hinni… Nem voltam ott a meccsen, sőt a tévében sem láttam, mert éppen az U19-es magyar-német válogatott mérkőzésről tartottam hazafelé Dunaújvárosból, amikor több barát és ismerős, sőt az édesanyám is azzal hívott a kocsiban: a Puskás Stadionban a nézők azt skandálják, hogy “Fülöp Marci, visszavárunk…” Beleborzongtam, amikor ezt hallottam, hihetetlenül jó érzés volt, és nagyon sokat segít ez az élmény most, a kezelés heteiben. Még körülbelül két hónapot vesznek igénybe a kezelések, azután újra a futballra koncentrálhatok. Még egyszer köszönöm a nagyszerű meglepetést, a szeretetet és a biztatást, ha a szurkolók visszavárnak, akkor sokkal könnyeb megtenni az utat, ami előttem áll…” – írta a kapus.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik