Sport

Mikor kifütyülték és megdobálták Nagy Lászlót

nagy lászló barcelona (nagy lászló, )
nagy lászló barcelona (nagy lászló, )

Élete egyik legkellemetlenebb élményéről vallott a magyar kézilabdázó SportKlub Dodzsem 52 című műsorában.

Mikor évekkel ezelőtt először elterjedt a hír, hogy a Barcelona csapatában játszó Nagy Lászlót honosíthatják a spanyolok, a magyar közönség egy része a játékos ellen fordult. Vérsmérséklettől függően szidták a legkülönfélébb fórumokon.

Kaptam hideget, meleget. Természetesen kezdetben nehéz volt feldolgozni, de utána annyira rendszeressé vált sajnos ez a dolog, hogy hozzászoktam” – emlékezett vissza a SportKlub kamerái előtt a válogatott kézilabdázó.

Mindez három évvel ezelőtt akkor érte el a tetőpontját, mikor klasszis játékosunk katalán klubja színeiben lépett pályára az MKB Veszprémben 2010-ben a Bajnokok Ligája negyedöntőjében. Nemcsak a játékos, hanem családját és barátait is sértegették, ráadásul meg is dobálták őket.


Lehet közellenségből újra közönségkedvenc?
Fotó: MTI

A veszprémi „kirándulás” a Barcával felejthetetlen negatív élmény volt. Nem kimondottan miattam, hanem a családtagjaim és a lelátón ülő barcelonai barátaim miatt” – mondta erről a kézilabdázó, hozzátéve, ezekről a dolgokról nem szívesen beszél. A teljes interjú a Dodzsem 52 című portréműsor hétfői adásában lesz látható.

Azóta a magyar közönség jelentős része már visszafogadta kegyeibe -a jelenleg az MKB Veszrém sorait erősítő – Nagy Lászlót, aki a magyar férfikézilabda-válogatott Izland elleni elődöntőért vívott emlékezetes, drámai küzdelmének egyik kulcsembere volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik