Sport

Egy nyár alatt hódították meg a high stakes világot

poker (poker)
poker (poker)

Az orosz „Rhje” és az ismeretlen „proudlikeagoat” mindössze pár hónap alatt több mint kétmillió dollárt profitált a Full Tilt Pokeren.

Két játékosnak hihetetlenül megindult a szekér idén nyáron a high stakes asztaloknál. Mindketten régóta űzik magas szinten ezt az iparágat, azonban az igazán kiugró eredmények mostanáig várattak magukra – írja egy magyar szerencsejátékos oldal.

Mintha ikrek lennének, olyannyira hasonló a pályafutásuk. Az orosz „Rhje” és az ismeretlen „proudlikeagoat” 2011-ben tűnt fel az online póker iparágán belül, egészen idén nyárig nem lehetett róluk tudni semmit, aztán hirtelen dollármilliomosok lettek.

Mindketten kizárólag a Texas Hold’em No Limit formáját játsszák, ritkaságszámba megy, hogy csak itt érzik otthonosan magukat, és más játéktípusra nem fejlesztették tudásukat.

Az igazán nagy áttörést idén júniusban érték el, amikor is elkezdtek felfelé suhanni a limiteken, és a profitjuk is napról napra nőtt. Mindössze két hónap leforgása alatt elérték a kétmillió dolláros szintet, „Rhje” egy kicsit tovább is, ő már közel hárommilliót nyert a nyár folyamán.

Ha így haladnak, hamar átvehetik az idei világranglista első két helyét, amitől „Rhje” „csak” egymillióval van lemaradva, amivel ő a negyedik jelenleg, míg „proudlikeagoat” pillanatnyilag a nyolcadik helyen áll.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik