Sport

4,5 millió forintért élne egy kádban az őrült pókeres

Nick DiVella az elképesztő pókeres fogadások újabb elkövetője, húszezer dollárért, azaz nagyjából 4,5 millió forintért hajlandó egy hétig egy kádban élni.

Nem rég arról számoltunk be, hogy a világ leggazdagabb pókerese egy évig nem szexel fogadásból, most itt az újabb gyöngyszem. Nick DiVella húszezer dollárért költözik be egy kádba egy hétre – írja egy magyar szerencsejátékos oldal.

A pókerjátékosok mindig is híresek voltak őrült fogadásaikról, a híres playboy, Antonio Esfandiari pár napja fogadta meg, hogy egy éven keresztül nem fog szexelni, most pedig Nick DiVella döntött úgy, hogy hét napig egy kádban fog élni.

A fogadás értelmében DiVella szeptember 15 és 21 között nem mozdulhat ki a kádból, amit élő webkamerás közvetítéssel kell ellenőrizhetővé tenni.

A játékos pár feltételt szabott csak meg a fogadáshoz, miszerint párnát kaphat, de takarót nem, ételt-italt hoznak neki, telefonálni dél és egy között szabad neki, illetve látogatókat is fogadhat, délután egy és három óra között. Emellett könyvet olvashat, de az elektronikai kütyük tiltottak.

DiVella négyezer dollárját kockáztatja, ha sikerül teljesítenie a fogadást, akkor viszont húszezer dollárt kap jó barátjától.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik