Sport

Félmillió dollárért nem szexel a leggazdagabb pókeres

poker (poker)
poker (poker)

Az őrült fogadásairól is ismert Antonio Esfandiari egy évig a szex mindenféle formájától tartózkodnia kell, ha sikerül neki, akkor félmillió dollár kap jó barátjától, Bill Perkinstől.

Számos fizikai és szellemi fogadásnak állt már elébe a világ leggazdagabb pókerese, Antonio Esfandiari, aki most a legőrültebb kihívással találta magát szemben. Egy évig nem szexelhet, különben félmillió dollárt bukik – írja egy magyar szerencsejátékos oldal.

Minden idők egyik legsikeresebb versenyjátékosa, az All Time Money List első helyezett Antonio Esfandiari mindig is híres volt őrült fogadásairól, különösen, ha nagy mennyiségű pénzről volt szó.

Legfrissebb hírek szerint Esfandiari ezúttal jó barátjával, a milliomos Bill Perkins-szel kötött fogadást, melynek tétje 500 000 dollár, és melynek értelmében Esfandiari nem szexelhet egy éven keresztül.

A számtalan fogadás mellett Esfandiari ismert a nőfaló képességéről is, és mivel a fizikai érintkezés minden fajtájától tartózkodni kell, így különösen nehéz kihívás előtt áll. Bár a gazdag zsugásnak nem okozna fájdalmat, ha elbukná a fogadást, azért mégis csak 113 millió forintnak megfelelő zöldhasú a tét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik