Sport

Bajban a válogatott, újra műteni kellett a legjobbját

Obie Trotter (obie trotter, )
Obie Trotter (obie trotter, )

Obie Trotter kénytelen lesz kihagyni a válogatott keddi Eb-selejtezőjét Szlovákia ellen.

Újabb meghatározó játékos dőlt ki a magyar férfi-kosárlabdaválogatottból. Obie Trotter térdműtéte után amúgy is késve csatlakozott a kerethez, most viszont ismét kés alá kellett feküdnie – írja a kezdo5.hu.

Fontos láncszeme a nemzeti csapatnak
Fotó:MTI

A magyar-amerikai kettős állampolgárságú hátvéd a legutóbbi, Fehéroroszország elleni, sajnos vereséggel zárult selejtezőmérkőzésen nem tudott pályára lépni, de reménykedtünk, hogy a következő meccsre még sikerül “összefoltozni”. De nem. Hétfőn a korábban műtött térdében atroszkópos eljárással tisztító beavatkozást hajtottak végre az orvosok. A rehabilitációt Németországban végzi majd a kosaras. Trotter így ismét heteteket kénytelen kihagyni, legközelebb már csak az új orosz klubjában végezhet teljes értékű munkát.

Stojan Ivkovic ezzel újabb kulcsemberét veszítette el a kedd esti Szlovákia elleni Eb-selejtező előtt, ahol a mieinknek mindenképp nyerniük kell, ha életben akarják tartani továbbjutási esélyeiket. Korábban már kidőlt a sorból a jelenlegi legjobb kosárlabdázónk, hiszen Hanga Ádámot is műteni kellett, de ő már a gyógyulás útjára lépett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik