Sport

Bepöccent a nézőkre a vidéki futballista

foci-labdarugas(210x140)(1).jpg (foci, labdarúgás)
foci-labdarugas(210x140)(1).jpg (foci, labdarúgás)

Igazán érdekes jelenet zajlott le egy falusi találkozón: az egyik együttes játékosa épp sérüléséből lábadozott, mikor egy szurkolói bekiabálásra felpattant és a nézőknek ment.

„Az igazi labdarúgó gyorsan gyógyul, önérzetes és harcias” – áll egy vidéki találkozó humoros jelenetéről készült videó címében.

Valószínűleg egy magyar alsóbb ligás találkozón – sajnos nem tudni, hogy mely csapatok összecsapásán – egy vélhetően vendég futballista egy szabálytalanságot követően rogyott össze a felezővonalnál.

A nézők nem hagyták szó nélkül az időhúzásnak szánt fetrengést: „az egész meccsen ez kínlódik”, „szerintem nem ért hozzá Bandi” – hangzott a pálya széléről. A játékos egészen addig nem zavartatta magát, amíg a „földet rá!” bekiabálást meg nem hallotta.

Ekkor eléggé bepöccent és sérülését elfelejtve a nézők felé rohant, majd kérdőre vonta őket, hogy melyikük ordította a legutóbbi megjegyzést.

A szemlélők közül senki nem vállalta magára a történteket. Miután sikerült lecsillapítani a játékosban túlhevült érzelmeket a mérkőzés folytatódhatott, mindenesetre nem minden napi eseményt rögzítettek a helyiek.

Videó – Bedühödött a focista

Ajánlott videó

Olvasói sztorik