Sport

Két millió dollárt nyert két hónap alatt az ismeretlen zsugás

Az ismeretlen online kártyás, „Rhje” két hónap alatt kétmillió dollárt, azaz közel félmilliárd forintot nyert a Full Tilt Poker asztalainál.

2012 novemberében tűnt fel az ismeretlen „Rhje” az online póker hadszínterén, fél év stagnálást követőn most április óta kétmillió dollárt, azaz majd félmilliárd forintot nyert – írja egy szerencsejátékos oldal.

Nem indult fényesen „Rhje” online pályafutása a Full Tilt Pokeren, tavaly év végén bukkant fel a semmiből, és bár azután konstans bukóvá vált, egészen áprilisig, utána viszont hihetetlen feltámadásra volt képes.

Az év negyedik havában még kétszázezer dollárt mínuszban állt, és nem úgy tűnt, hogy lesz számára út felfelé, azonban egy fantasztikus májust egy még jobb június követett, mialatt a negatív ranglistáról a pozitívra lépett át, sőt napról-napra gyűjtögette a dollárokat.

Két és fél hónap fantasztikus játékot követően 44 ezer partit játszott le, melyek során 1 929 462 dollár profitra tett szert, a hihetetlen szárnyalás pedig az online éves világranglista ötödik helyért repítette.

A pókerfanatikus is elkezdték jobban figyelni játékát, de egyelőre nem sikerült kideríteniük, hogy ki áll az ismeretlen nick mögött. Ettől függetlenül „Rhje” azóta is folytatja szárnyalását, és már kétmillió dollár fölé vitte éves nyerőjét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik