Sport

Babos Tímeára két elődöntő is vár

Babos-Timea(960x640).jpg (babos tímea, )
Babos-Timea(960x640).jpg (babos tímea, )

Az első helyen kiemelt Babos Tímea két sima játszmában legyőzte a thaiföldi Tamarine Tanasugarnt csütörtökön a szucsoui kemény pályás tenisztornán, ezzel bejutott az elődöntőbe.

A világranglistán 96. magyar játékos 1 óra 28 perc alatt jutott túl hetedikként rangsorolt riválisán. A csütörtöki versenynap ezzel ugyanakkor még nem ért véget számára, miután párosban is érdekelt: a holland Michaëlla Krajicekkel az oldalán a Chan/Xu duó ellen lépnek pályára.

Babos következő ellenfele egyesben a harmadik kiemelt izraeli Shahar Peer lesz a 125 ezer dollár összdíjazású tenisztornán.

A magyar teniszező később párosban is sikerrel vette a negyeddöntőt, hiszen a holland Michaella Krajicek oldalán két szettben könnyedén vert meg egy tajvani, kínai duót 6-1, 6-4-re, így hamarosan két elődöntő is vár Babos Tímeára.

A magyar-holland kettős következő ellenfele Hszu Ven-hszin és Liang Csen lesz.

„Újabb hosszú napon vagyok túl. Az előttünk játszott egyéni meccs nagyon sokáig tartott,így későn kezdtük csak a szinglit. Szerencsére ez nem zavart meg, végig vezettem a meccs során. Végülis az én akaratom tudott érvényesülni, örülök, hogy nyertem. Mégiscsak WTA-torna elődöntőjében vagyok, külön öröm, hogy párosban is sikerült győznünk a 2. kiemelteket vertük. A holnapi egyéni nagyon kemény lesz, de igyekszem a legjobbamat nyújtani. Drukkoljatok! „ – nyilatkozta Babos.

Eredmény – szucsoui tenisztorna, negyeddöntő

egyéni:
Babos Tímea (1.) – Tanasugarn (thaiföldi, 7.) 6-3, 6-3

páros:
Babos Tímea, Michaella Krajicek (magyar, holland)-Csan Csin-vej, Hszü Ji-fan (tajvani, kínai, 2.) 6-1, 6-4

Ajánlott videó

Olvasói sztorik