Sport

Este a Rhein-Neckar Löwen ellen játszik a Pick Szeged

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a héten két edzőmeccset is játszik. Szerdán Németországban 19 órakor Rhein-Neckar Löwen ellen csatázik Juan Carlos Pastor együttese, majd szombaton 17 órakor az újszegedi sportcsarnokban a Temesvárt fogadja a magyar együttes.

Ilyés Ferenccel beszélgettünk a hétfői két edzés között.
– Újból Szegeden, túléltétek a szerbiai edzőtábort?
– Túl! Kemény volt, de tisztában voltunk vele, hogy ez vár ránk. A héten jönnek az edzőmeccsek, szerdán máris egy nagyon kemény ellenféllel szemben, hiszen a Löwen remek csapat. Remélem, hogy jó teljesítménnyel rukkolunk elő, és hasznosítani tudjuk a kopaoniki tapasztalatokat.
– Sikerült az edzőtáborban összerázódnia a csapatnak?

– Ez is a célja egy ilyen összetartásnak, és úgy gondolom, hogy ez most remekül sikerült, az új fiúkat is megismertük, megismertem. Éppen ezért várom izgalommal a szerdai első meccset, amit közösen vívunk.

– Új mester, új stílus, mennyire sikerült megismerni már Juan Carlos Pastort?

– Kezdjük megszokni a stílusát. Rengeteg információt kaptunk tőle az eltelt 10 napban, amiből sok mindent sikerült már megvalósítani, igaz, akad olyan is, ami nem jött még össze. Remélem, hogy amikorra nagy szükség lesz rá, a Szkopje elleni meccsre már minden tökéletesen működik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik