Sport

Hétmillió forintot nyertek a magyar zsugások hétvégén

Ismét kiváló magyar sikerek születtek az online hétvégén, miután két magyar játékos is a Heads Upig jutott a PokerStars két hétvégi rangos versenyén. Chillelexus67 15 ezer dollárt, MagicCoin 18 ezer dollárt nyert, ketten együtt pedig hétmillió forintnak megfelelő összeget kaszáltak – írja a Poker.hu.

Elsőként „chilelexus67” eredménye született meg kettőjük közül, aki a 11 dolláros Sunday Stormon jutott több mint 30 ezer játékos között a döntő asztalra.

Ott három főnél alkut kötött orosz és német ellenfelével, aminek értelmében 15 252 dollár ütötte markát. Sajnos a győzelmet nem tudta megszerezni, a második helyen végzett.

A másik remek szerepléssel előrukkoló magyar zsugás „MagicCoin” volt, aki szintén a PokerStars termében, mégpedig a Sunday 6-max tornán jutott fináléba.

A hatfős döntő asztalon eljutott a Heads Upig is, ahol a brit „mc3991” ellen játszhatott. A két játékos nem kötött alkut, így vérre ment a párbaj, amit sajnos elveszített MagicCoin. A második helyért ettől függetlenül 18 627 dollárt tehetett zsebre.

A két magyar zsugás összesen 33 879 dollárt nyert, ami így is átszámolva nagyjából 7,6 millió forintot jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik