Sport

Családi titkairól vallott Szécsi Zoltán

Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk a legmélyebb érzéseibe engedett betekintést: a Dodzsem 52 kamerái előtt beszélt válásáról, édesanyjához fűződő viszonyáról, és váratlanul elhunyt nővéréről is. A teljes interjú szerda este 20 órától látható a SportKlub műsorán!

Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk a legmélyebb érzéseibe engedett betekintést: a Dodzsem 52 kamerái előtt beszélt válásáról, édesanyjához fűződő viszonyáról, és váratlanul elhunyt nővéréről is. A teljes interjú szerda este 20 órától látható a SportKlub műsorán!

A vízilabdázó a SportKlub portréműsorának, a Dodzsem 52-nek nyilatkozva nem titkolta, hogy olykor nehéz lehetett vele bánni, de szerencsére mindig ott állt mögötte egy ember, aki a helyes a irányba terelte. Szécsi hihetetlenül büszke a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztjével kitüntetett sebész édesanyjára.

“Nagyon jó a viszonyom édesanyámmal. Apukám elhunyt, amikor 10 éves voltam, nagyon sokat köszönhetek anyukámnak, hiszen onnantól kezdve egyedül nevelt fel minket. Amikor abba akartam hagyni a vízilabdát, visszaterelt a helyes útra, és biztos hátteret adott. Az egyetemet is neki köszönhetem, ő terelt abba az irányba is” – mesélte a kapus.

Hetthéssy Zoltán műsorvezető kérdésére Szécsi gyermekei anyjáról és csúnya válásáról is őszintén vallott.

“Borzasztó hálás vagyok a gyerekeimért, büszke vagyok rájuk! Nagyon szépen cseperednek, szépek, okosak, többnyire jók is, túl sok baj nincsen velük. Gyermekeim anyjával a kapcsolatot egy nem túl szép válással sikerült lezárni, a vagyonmegosztás most is zajlik, így nehéz a jóra emlékezni. A lelkiismeretem tiszta, tehát én küzdöttem ezért a kapcsolatért elég sokat” – nyilatkozta a bajnok, aki úgy véli: van az a pont, amikor már nem lehet megmenteni egy házasságot. A vízilabdázó azt is elmondta, hogy a legnehezebb időszakokban előfordult, hogy az otthon elvesztett meccsekért a csapattársak lakoltak az uszodában. Köszönettel tartozik nekik, hogy “elviselték” ezeket a helyzeteket.

A vízilabdázó most boldog, kiegyensúlyozott házasságban él, nyugalmukat jelenleg csak egy költözködés zavarja, Egerből Kaposvárra települnek. A telet már teljes harmóniában várhatják majd párjával, Vandával.

Egy szörnyű családi tragédiáról is mesél majd Szécsi a Dodzsem 52 nézőinek, nővére elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni a sportoló.

“Borzasztó, hogy nem tudjuk a halál okát mind a mai napig, Londonban hunyt el 2004-ben a nővérem, fiatalon, látszólag egészségesen. Nem tudom, hogy tőle miért kellett elválnunk” – emlékezett vissza az olimpiai bajnok

Szécsi Zoltán rengeteg apró titkot is felfedett gyerekkoráról, az olimpiai szeánszokról, sőt még arról is, hogy régebben vadászpilóta szeretett volna lenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik