Sport

Egymással párbajozott a pókeres jegyespár

Sam Razavi és jegyese, Menchu Esdaille összetalálkozott egy torna párbajában, ők az első pókeres pár, akik egymás ellen küzdhettek meg a bajnoki címért.

Történelmet írt a pókeres jegyespár, amikor is az APT versenysorozatának egyik melléktornáján egymás ellen vívták meg a Heads Upot – írja a Poker.hu.

A brit pókerprofi, Sam Razavi és Fülöp-szigeteki kedvese, Menchu Esdaille benevezett ugyanarra a versenyre, mégpedig az Asian Poker Tour 3 ezer dolláros PLH/PLH vegyes tornájára.

A 32 fő között mindketten bejutottak a döntő asztalra, sőt, ők ketten játszhatták a párbajt is, amit a pár férfitagja, Razavi 3-1-hez arányú vezetésről meg is nyert.

Minden bizonnyal ez volt a pókertörténelem első Heads Upja, amit egy jegyespár játszhatott, Razavi a 30 700 dolláros győzelem ellenére azonban egy hét megvonásra számíthat.

Mint ahogy twitterén viccesen írta, bár rendkívül örül, hogy sikerült legyőzni párját, a bajnoki cím után azonban nem lehet feltétlenül boldog, ugyanis a kedvese a kanapéra száműzte őt, amíg teljesen lehiggadnak a kedélyek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik