Sport

Új tréner a Pick Szeged serdülőcsapatának élén

Pick-Szeged(960x640)(1).jpg (Pick Szeged, kézilabda)
Pick-Szeged(960x640)(1).jpg (Pick Szeged, kézilabda)

Csütörtökön reggel útra kel a Pick Szeged három utánpótlás csapata, hogy Szarvason megkezdje a felkészülést a 2013/2014-es szezon erőpróbáira. Az előző idény trénereihez az Orosházásról érkező Goór Róbert csatlakozik.

Megkezdődik az erőltetett menet a Pick Szeged utánpótlás csapatainak. A felnőttek után a junior-, az ifjúsági-, valamint a serdülő együttes játékosai is nekivágnak az alapozásnak. A mintegy 60 gyerek Szarvasra utazik, ahol napi két-három edzéssel hangolódik a feladatokra. Remek körülmények között készülhet a Szabó Levente által irányított rangidős, a Bárány Zsolt vezette ifjúsági-, valamint a Velky Mihály trenírozta fiatal gárda. A csapatokkal tart a Pick felnőtt együttesének gyúrója, Pióker Sándor is. A szegedi különítményhez – várhatóan -, vasárnap csatlakozik az új edző, Goór Róbert. A szakember évek óta irányítja az orosházi utánpótlás kézilabdacsapatok munkáját. Az aradi születésű, rutinos tréner tanítványai közül többen játszanak a magyarországi élcsapatok korosztályos együtteseiben.

A fiatalok napi penzumában futás, taktikai edzés szerepel. Ám a pihenésre, relaxálásra is jut idő, hiszen a szállás közelében található fürdőzési lehetőséget sem hagyják figyelmen kívül a szegedi kézilabdázók.

A csapat csütörtökön, 10 órakor, az újszegedi sportcsarnok előtt találkozik, ahonnan busszal indul a szarvasi edzőtáborba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik