Sport

Öt játékost is leigazoltak nyáron a nagy pókertermek

Jackie Glazier, Dermot Blain, Ben Jenkins, Martins Adineya és Sinem Melin is igazolt játékosként folytathatja pókerpályafutását idén nyártól.

Egyre több és több pókerjátékos kap nagy pókerteremtől profi igazolást, a minap például öten kaptak „álláslehetőséget” a 888 Pokernél és a Full Tilt Pokernélírja a Poker.hu.

A nyári póker-világbajnokságot követően rengeteg feltörekvő játékos kap profi szerződést egyes pókertermeknél, így nem csoda, hogy ez idén sem marad el, arra azonban eddig kevés példa akadt, hogy egy napon belül öt zsugást is leigazoljanak.

Az ausztrál hölgy, Jackie Glazier kezdte meg a sort, akit az 888 Poker vette be a profi csapatába, aztán egyszerre négyen, mégpedig Martins Adeniya, Dermot Blain, Ben Jenkins és egy újabb hölgyjátékos, Sinem Melin igazolt le a Full Tilt Pokerhez.

A legnagyobb név ötük közül a brit Adineyáé, aki egy fantasztikus online zsugás, de egyre több remek élő eredménnyel rendelkezik, noha ott még mindig vár a kiugró eredményre.

Az internettől messze Blain mondhatja magát legtapasztaltabbnak, több finálés helyezést is szerzett már pályafutása során, összesen pedig 1,3 millió dollárt nyert karrierje alatt.

Melin és Glazier leigazolása sem meglepő, egyre több női játékos tör fel, és a pókertermek különösen szeretik, ha egy bájos arc viseli szponzorlogójukat. Természetesen a két hölgy csinosságuk mellett játéktudásukkal is méltán vívták ki az elismerést, akik minden bizonnyal nagyszerűen fogják képviselni „munkaadójukat”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik