Sport

337 millió forintot bukott a svéd pókeres

A világ egyik leghíresebb játékosa, a svéd Viktor „Isildur1” Blom kevesebb mint egy hét leforgása alatt másfél millió dollárt, azaz nagyjából 337 millió forintot bukott.

Az őrületesen nagy hullámvölgyek koronázatlan királya, azaz Viktor Blom (online nevén „Isildur1”) öt nap alatt másfél millió dollárt bukott el a Full Tilt Pokerenírja a Poker.hu.

Blom már meglehetősen hozzászokott a hatalmas pénzösszegek elvesztéséhez, 2008-as rekordját sem valószínű, hogy valaha valaki felül tudná múlni, amikor 2008-ban hárommillió dollártól vált meg, kevesebb mint egy nap alatt.

A mostani negatív teljesítménye tehát nem is lenne akkora szenzáció, viszont a manapság jóval kevesebb kockázatot vállaló játékos közel öt éve nem került ilyen rossz szériába.

Ez az újabb negatív „rekord” egy olyan győzelmi szériát tört meg, amelyet Blom tíz nap leforgása alatt ért el, amikor is több mint kétmillió dollárt nyert július elején.

A svéd fenegyerek fanatikusai árgus szemekkel lesik, hogy kedvencük mikor jelentkezik be végre újra a Full Tilt Pokerre, ami egyébként Blom munkaadója és szponzora is.

A kócoshajú zsugás még mindig vezeti az idei profitlistát, 3,7 millió dolláros bevételeivel egyeduralkodó.

A 2008-as csődtől tehát még nagyon messze áll „Isildur1”, viszont vigyáznia kell, nehogy újra bele essen az öt évvel ezelőtti csapdába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik