Sport

Örökre eltiltottak egy pókerest

A Jama-dharma nickre hallgató játékos visszaélt egy kiskapuval a PokerStarson, a terem örökre eltiltotta, habár nyereményeitől nem fosztotta meg.

Az úgynevezett „buttoning” kiskapu folytonos kihasználásával élt vissza hosszú ideig „jama-dharma”, a PokerStars megunta az állandó figyelmeztetgetést, így örökre kitiltotta terméből – írja a Poker.hu.

Nem mindennapi precedenst állított játékosai elé a PokerStars, a szoftverük adta kiskapu, az úgynevezett „buttoning hibának” kihasználását akarja végleg megszüntetni ezzel a pókeróriás.

A hatfős asztaloknál mindig a 6-os széken ülő játékos kapja meg az osztógombot, így egyből előnnyel indul az, aki ott ül. „Jama-dharma” volt ennek a lehetőségnek a legpofátlanabb űzője, ugyanis csak egy-egy leosztás erejéig maradt az asztaloknál, így mindig jobb pozícióban játszott ellenfeleivel szemben.

A PokerStars többször is figyelmeztette a játékost, aki ellen a nemzetközi fórumokon is hatalmas zúgolódás alakult ki, mígnem a sokadik felhívás után a terem örökre bannolta.

A számláján lévő pénzt viszont nem vette el, az egyelőre még nem derült ki, hogy mikor és milyen formában kaphatja azt vissza „jama-dharma”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik