Sport

Így „szívatja” Luis Suárez kollégáit

suarez(960x640)(1).jpg (luis suárez, )
suarez(960x640)(1).jpg (luis suárez, )

Luis Suárez korábban rendszeresen témát szolgáltatott botrányaival az újságíróknak, ám a nyáron inkább arra kíváncsi mindenki, vajon klubot vált-e, és ha igen, akkor hova igazol.

Az uruguayi támadó számára a Konföderációs Kupa bronzmérkőzésével ért véget a szezon. A megérdemelt pihenő alatt más szakmába is belekóstolt.

A Vörösök csatára egy uruguayi bank, az Abitab kedvéért kapott magára inget, nyakkendőt, és játszott el egy feltörekvő alkalmazottat a cég legújabb reklámjában, ahol lényegében saját magát – a kollégák rémálmát, a senkit és semmit sem tisztelő, mindenkit „szivató” fiatal, törtető munkaerőt – testesíti meg.

A videó rendkívül humoros, ráadásul megmutatja azt, hogy Suárez képes saját magán nevetni. A reklám jelenetei „hajaznak” a támadó labdarúgópályán elkövetett ámokfutásaira, ahol nem egyszer „kungfuzott”, összebalhézott a manchesteri Evrával, beleharapott Branislav Ivanovicba és színészkedéseivel még saját edzőjét, Brendan Rodgerst is felidegesítette.

A látottak alapján elmondható, hogy az uruguayi támadó, bár megosztó személyiség, mégis népszerű, sokan szeretik, és ha következő botránya miatt esetleg örökre eltiltanák a profi focitól, akkor sem kellene aggódnia, színészként is megállná a helyét.

Videó: Suárez mint bankalkalmazott

Ajánlott videó

Olvasói sztorik