Sport

Fényes magyar győzelmek a PokerStarson

Birs320 és gabriel73 is tornagyőzelmet arattak a PokerStars vasárnapi forgatagában, ketten összesen 63 600 dollárt nyertek.

A Las Vegasi póker világbajnokságról hazatérő játékosok egy percig nem pihentek, és azonnal betámadták a PokerStars asztalait. A vasárnapi online nyüzsgésben két magyar is fantasztikusan szerepelt, „birs320” és „gabriel73” is bajnoki címig jutott – írja a Poker.hu.

Elsőként „gabriel73” győzelme érdemel említetést, elképesztő teljesítményt nyújtott ugyanis, 33 ezer fős mezőnyben menetelt az első helyig.

Ez a hatalmas játékostömeg nem máson, mint a 11 dolláros Sunday Stormon jött össze, ahol hétről-hétre több tízezren álmodoznak a győzelemről. Magyar játékosnak még nem sikerült elhódítani ezt a címet, így külön öröm, hogy kártyásunk behúzta a bajnoki címet.

Az aranyérem mellé 28 500 dollár járt a számlájára, mely átszámolva 6,4 millió forint jelent.

Ennél még nagyobb pénzt akasztott „birs320”, aki a 109 dolláros Sunday Rebuy tornán menetelt első helyig. Ezen a versenyen 753-an indultak, az újravásárlásokkal összesen 237 ezer dollár került a nyereményalapba.

A viadal végjátékában négy főnél alku született, a győztesnek ötezer dollárt pluszba félre raktak. Szerencsére ezt sikerült megszerezni a magyar kártyásnak, így összesen 35 100 dollár, azaz nagyjából 7,9 millió forint ütötte markát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik