Sport

Luong Vinh 11 millió forintot nyert a WSOP főversenyén

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Nem jutott tovább a vietnámi magyar származású Hoa Luong Vinh a Las Vegasi póker világbajnokság legutóbbi játéknapján, a 109. helyen búcsúzott, 11 millió forintot nyert.

Nem maradt versenyben több magyar játékos a World Series of Poker idei főversenyén, Hoa Luong Vinh ugyanis távozni kényszerült, a 109. helyen fejezte be a küzdelmeket, amivel 50 ezer dollárt, nagyjából 11 millió forint ütötte markát – írja a Poker.hu.

239 zsugás tért vissza a WSOP főversenyének ötödik játéknapjára. A mezőnyben egy magyar, mégpedig a vietnámi származású Hoa Luong Vinh lehetett még ott, 452 ezer zsetonnal várta a folytatást.

Sajnos az újabb továbbjutást már nem sikerült kiharcolnia, az utolsó kieső partijában A-J lapokkal ment allin, ellenfele, Phil Mader kilences párral megadott, és a 7-5-4-8-2 közös lapok az ő győzelmét hozták.

Luong Vinh végül a 109. helyet szerezte meg, amiért 50 752 dollárt kapott, mely 11 millió forintnak felel meg.

A nap zárásakor már csak 68-an voltak játékban, ekkor Sami Rustom állt az élen. Az ismert zsugások közül még szintén életben vannak a reményei a 2001-es világbajnoknak, Carlos Mortensennek, az ukránok legjobbjának, Yevgeniy Timoshenkonak. Az amerikai különítmény is illusztris társasággal rendelkezik, többek közt JC Tran, David Benefield, Noah Schwartz és Joshua Prager is versenyben van még.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik