Sport

Már csak négy magyar a WSOP főversenyén

Négy zsugásra csökkent a magyar pókercsapat tagjainak száma a Las Vegasi világbajnoki főversenyen, ők viszont már csak egy kis lépésre vannak a fizetős helyektől.

Megkezdődött a világbajnokság igazi főpróbája a Las Vegasi Rio kaszinó pókerasztalainál, ahol még hét magyarért szurkolhattunk. Sajnos számuk négyre csökkent, az viszont némi vigaszt jelent, hogy már csak karnyújtásnyira vannak a fizetős helyektől – írja a Poker.hu.

A harmadik játéknapot rendezték a World Series of Poker főversenyén, még 1 753 játékos folytathatta a küzdelmet a világbajnoki címért és a több mint nyolcmillió dolláros fődíjért.

A magyarokat hét zsugás képviselte, közülük is Kamarás Péter rendelkezett a legtöbb zsetonnal.

Sajnos a nap folyamán búcsúzni kényszerült Czuczor Márton, Tóth Béla és Kulcsár Gergely is, így már csak négyen maradtak versenyben.

Kamarás is visszacsúszott, beelőzte őt a magyar színekben versenyző Hoa Luong Vinh, míg Stumpf András és Szalavics Balázs mögötte következnek.

Már csak 666-an maradtak, a negyedik napra visszatérő „ördögi” mezőnyből pedig még 18-an biztosan pénz nélkül maradnak, ugyanis 648 főt díjaznak.

A fizetős helyekre beérő játékosok minimum 19 ezer dollárral gazdagodnak, reméljük mind a négy magyarunkat ott tudhatjuk majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik