Sport

Mind a négy szabadkártyás klub pályázott a rendezésre

Július 10. éjfélig mind a négy szabadkártyás csapat benyújtotta pályázatátaz Európai Kézilabda Szövetség versenybizottságához. Döntés jövő hét elején várható.

Az Európai Kézilabda Szövetség versenybizottságának elnöke hivatalos levélben arról tájékoztatta a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőségét, hogy a 2013. augusztus 31. és szeptember 1. között rendezendő BL selejtezőkör 
elődöntőit és helyosztóit a magyar bajnoki ezüstérmes mellett a macedón Metalurg Szkopje, a lengyel Wisla Plock, valamint a francia Montpellier is szívesen rendezné. Marcus Glaser a jövő hét elejéig türelmet kér a házigazda feladatokra aspiráló kluboktól.

A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes, spanyol Altético Madrid megszűnése ugyanis nem várt feladatokat ró az EHF versenybizottságára, így a wildcard torna helyszínéről később döntenek.

Mint ismert: a szabadkártyás csoport augusztus 31. játéknapján a Pick Szeged a macedón Metalurg Skopje, míg a lengyel Wisla Plock a francia Montpellier ellen lép pályára. A győztesek a fináléba jutnak, míg a vesztesek a bronzéremért csatáznak. A kvartett első helyezettje a BL-főtáblán folytathatja szereplését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik