Sport

Még öt magyar továbbjutó a főversenyen

A Kamarás Péter vezette magyar csapat öt fővel jutott tovább a World Series of Poker főversenyének utolsó selejtező napján.

Tizenegy magyar kezdte meg a játékot a WSOP főversenyének 2C jelű selejtező napján, ahol a cél már az egyenes kieséses szakaszba jutás volt. Ezt végül öt magyar kártyás teljesítette sikerrel, köztük Kamarás Péterrel, aki a hatalmas mezőny 12. helyéig jött fel – írja a Poker.hu.

A 2C nappal lezárultak a selejtezők a World Series of Poker Main Eventjén, 11 magyar zsugás lehetett ott a közel 1 600 fő között. Sajnos a tíz óra játék közben búcsúzni kényszerült az idén világbajnoki címet szerzett Szécsi Norbert, a magyar színekben induló Hoa Luong Vinh, a 2009-es világbajnokunk, Traply Péter, valamint Polner Attila, Turmezey Péter és Szabó Zoltán is.

Öten viszont továbbjutottak a harmadik napra, Kamarás Péter 354 400 zsetonnal ráadásul az összetett állás 12. helyén. Szintén ott lehet a folytatásban Czuczor Márton, Kulcsár Gergely, Tóth Béla és Szalavics Balázs is.

Ők azonban mind a 108 ezret jelentő átlag alatt rendelkeznek zsetonnal, így a harmadik nap mindenképpen vízválasztó lesz számukra. A 2C-ről végül 953-an léptek tovább, így a 2A/2B játékosaival együtt 1 753-an lehetnek ott a Day 3-on.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik