Sport

Stumpf András menetel a WSOP főversenyén

Az összevont 2A/2B játéknappal folytatódott a világbajnokság főversenye, két magyar kiesett, Stumpf András viszont továbbjutott.

Elkezdték összeereszteni a világbajnokság főversenyén a selejtezőkből továbbjutott játékosokat. Tegnap a 2A és 2B nap kártyásai vettek részt a tornán. Sajnos magyarok közül kiesett Váradi Csaba és Kovács András is, Stumpf András viszont továbblépett – írja a Poker.hu.

Összesen 1880 játékos folytathatta a harcot a Las Vegasi póker világbajnokság főversenyén. A két különböző teremben (Amazon és Brasilia) zajló játéknapon három magyar zsugás vette fel a „pókerarcot”.

Öt darab kétórás vakszintet játszottak ismét, mialatt a mezőny több mint fele búcsúzni kényszerült, többek közt kiesett Váradi és Kovács is.

A nap folyamán végig higgadtan és koncentráltan kártyázó Stumpf András viszont 77 200 zsetonnal ott lehet majd a harmadik napon.

Végül kereken 800-an jutottak ismét tovább, az élen az amerikai Nick Schwarmann áll, míg a legismertebb zsugások közül szintén továbblépett a tavalyi bajnok Greg Merson, illetve a tízszeres WSOP bajnok Doyle Brunson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik