Sport

Varga Dániel utazik, Kis Gábor nem – íme a vb-keret

vizilabda-valogatott(650x433)(1).jpg (vízilabda válogatott)
vizilabda-valogatott(650x433)(1).jpg (vízilabda válogatott)

Benedek Tibor szövetségi kapitány kihirdette a barcelonai világbajnokságra utazó férfi vízilabda válogatott keretét.

Gőzerővel készül a július 19-én kezdődő vizes világbajnokságra a magyar férfi vízilabda válogatott. Benedek Tibor kapitány a hétfő esti edzést követően megnevezte annak a 13 játékosnak a nevét, akik utaznak Barcelonába.

A legfontosabb kérdés talán az volt, hogy Varga Dániel felépül-e sérüléséből. A szövetségi kapitány a waterpolo.hu-nak elmondta, Varga sérülése javult annyit, hogy az első meccsen már ott legyen a medencében.

13 “Benedek legény” próbál a “Kemény legények” örökébe lépni
Fotó:MTI

Egy másik játékosunk egészségügyi állapota azonban nem tette lehetővé az utazást. A center, Kis Gábor fájdalmaira hivatkozva kénytelen volt lemondani a világbajnokságon való részvételt.

A csapat hétvégén hazai medencében tesztel a közelgő vb-re. A Vodafone-kupán Németország, Montenegró és Görögország lesz az ellenfél.

A július 19. és augusztus 4. között sorra kerülő barcelonai viadalon július 22-én Kínával, majd Szerbiával és Ausztráliával kezdenek a C-csoportban a magyarok.

A férfi vízilabda válogatott kerete a világbajnokságra

Kapusok:
Nagy
Viktor, Decker Attila

Mezőnyjátékosok:
Decker
Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Vámos Márton, Madaras Norbert, Hosnyánszki Norbert, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Bátori Bence

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik