Sport

Gyulán edz már a Szeged2011

Beköltözött a gyulai akadémiára a Szeged 2011 – Grosics Akadémia labdarúgócsapata és július 8-án megkezdte a felkészülést.

Ami biztos, hogy a régiek közülFarkas Márkkal, Geiger Norberttel és Gémes Bencévelmegegyezett a klub, Orosházáról érkezett egy új kapus, Molnár F. Tamás, akit „elkísért” egykori csapattársa, Ács Levente is –írja a SzegedMa.

A Szeged 2011 egykori második csapatának a keretéből az edzésen részt vett Mohácsi László és Csányi Péter, illetveBoros Ádám (HFC) és az akadémia U19-es korosztályának tehetséges fiataljai: Szabó Csaba, Kovács Balázs, Pászka Lóránt, Erdős Márk, Krnács Richárd, Czirok József, Manga Zsolt és Kecskemétről egy másik kapus, Ikotin Gábor. Az első edzőmeccs időpontja a biztos: július 17-e, ellenfél azonban még nincs. A teljes felkészülési program a héten véglegesedik. A fél négykor kezdődő tréning előtt három órakor találkoztak a játékosok, a folyosón megjelentek a még elő szerződéssel bíró csapattagok is, úgy mint Kis Róbert, Szlobodan Markovics, Borbély Bálint és Kéri Tamás. Velük még nem egyezett meg a klub a folytatás minden részletéről.

A két edző munkáját segíti még Takács László, aki a Szeged 2011-nek korábban már irányította a munkáját, valamint Kertes István erőnléti edző.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik