Sport

Így még nem láttuk David Beckhamet

David Beckham (david beckam, psg, )
David Beckham (david beckam, psg, )

Egy gyönyörű és megható videó a világ egyik legnépszerűbb labdarúgójának pályafutásáról, néhány percben, legófigurákkal összefoglalva.

David Beckham vitathatatlanul az egyik legismertebb labdarúgó a világon, és ismertsége akkor sem csökkent, amikor abbahagyta a sportot. A 115-szörös angol válogatott sokat letett az asztalra, és játéka elismeréseként készült az alább látható, szórakoztató és egyben megható videó, mely összefoglalja a zseni karrierjét.

Pályafutása során több mint 100 gólt szerzett klubszinten, ám leginkább pontos beadásaitól és precíz előkészítéseitől rettegett a világ. Az idén nyáron visszavonult angol klasszis életpályája tele volt nagy csatákkal, küzdelmekkel, olykor váratlan bukásokkal és fájdalmas búcsúkkal.

Miután egy drámai mérkőzésen Bajnokok Ligája-győzelmet ünnepelhetett a Manchester Uniteddel 1999-ben, a csapattal örökre beírta magát a halhatatlanok közé. Négy évvel később a Real Madrid tárt karokkal várta, és bajnoki címet is ünnepelhetett a fővárosiakkal, ahonnan Amerikába szerződött. Onnan kölcsönben az AC Milan csapatához szerződött két alkalommal, majd pályáját a PSG színeiben fejezte be, 38 évesen.

Videó – A legenda pályafutása:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik