Sport

A bájos Ana Marquez első tornagyőzelme

A rendkívül tehetséges spanyol Ana Marquez megszerezte első tornagyőzelmét Las Vegasban, a bajnoki cím mellé járt a 325 ezer dolláros fődíj is.

Egy valami még hiányzott Ana Marquez eddig sem rövid eredménylistájából, mégpedig a tornagyőzelem. Ezt, az amúgy korántsem egyszerű tettet hajtotta most végre, a póker világbajnokság mellett párhuzamosan futó Hollywood Poker Openen írja a Poker.hu.

A World Series of Poker versenysorozata mellett rendeznek még Las Vegasban jócskán pókertornákat, így nem csoda, hogy hatalmas sikert elkönyvelve zajlott le az The M Resort Spa Casino Hotel főesménye, a 2 500 dolláros Hollywood Poker Open.

A tornára 631 játékos nevezett, akik közel másfél millió dolláros nyereményalapot hoztak létre, melyből 63 főt díjaztak. Az ismertebbek közül pénzbe ért Griffin Benger, Pratyush Buddiga, James Collopy, Ryan D’Angelo, Bryn Kenney, Mickey Petersen és John O’Shea is.

Az igazi szenzációt azonban nem ők, hanem a tüneményes spanyol pókerdáma, Ana Marquez okozta, akik egyedüli nőként jutott döntőbe, és ott remek játékkal, kegyelmet nem ismerve menetelt egészen a bajnoki címig.

Külön öröm a hölgy szurkolóinak, hogy ez Marquez első hivatalosan jegyzett élő tornagyőzelme, mely mellé nem mellékesen 325 ezer dollárt zsebre is rakhatott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik