Sport

Fernando Verdasco meztelenkedett

fernando verdasco (fernando verdasco, )
fernando verdasco (fernando verdasco, )

Hogy milyen az angol sajtó? A wimbledoni tenisztorna mai Andy Murray - Fernando Verdasco negyeddöntője előtt a The Sun magazin meztelen fotót közölt a spanyol teniszezőről.

A 29 éves spanyol teniszcsillag miközben mit sem sejtve a mai Andy Murray elleni wimbledoni negyeddöntőre készül a The Sun internetes oldalán címlapra került. No, nem feltétlenül a meccs miatt, inkább annak kapcsán citáltak elő egy öt évvel ezelőtti Cosmopolitan fotózást.

Forrás: The Sun címlap

Fernando Verdasco anno, még 2008-ban részt vállalt az Everyman Alapítvány kampányában, amely a fiatal férfiak elsősorban here és prosztatarák megbetegedéseire és annak megelőzésére, leküzdésére hívta föl a figyelmet. Hogy megzavarja, netán felpaprikázza Verdascot az angol lap fricskája, ma kiderül. Ami biztos, a két teniszező eddig kilenc alkalommal meccselt egymás ellen és a spanyol mindössze egyszer, 2009-ben az Ausztrál Openen tudta legyőzni Murrayt.

Íme egy videó a 2008-as Eeveryman kampány fotózásáról

Nem mellesleg, ha éppen a francia Jo-Wilfried Tsonga nem lenne sérült, és ő játszana Murrayval elődöntőt akár vele is eljátszhatták volna ugyanezt, hiszen ő 2011-ben szerepelt hasonló fotóval a kampányban.

Forrás: Everyman Alapítvány

Ajánlott videó

Olvasói sztorik