Sport

Gál és Traply is beállt a magyar pontszerzők sorába

póker (póker, )
póker (póker, )

Újabb két magyarral bővült a pontszerzők tábora az idei póker-világbajnokságon, ugyanis Gál Zoltán és Traply Péter is pénzbe ért az 54-es eseményen.

Nem lassítanak a magyar zsugások a világbajnokság hajrájában. A Las Vegas-i hőségben két újabb hazai kártyás, mégpedig Gál Zoltán és Traply Péter iratkozott fel az idei pontszerzők listájára – írja a Poker.hu.

Vasárnap vette kezdetét a World Series of Poker 54-es eseménye, ami az ezerdolláros No Limit Hold’em torna volt. Összesen 2883 játékos nevezett, amivel 2,6 millió dolláros nyereményalap alakult ki.

Az első napról két magyar, mégpedig a 2009-ben világbajnoki címet szerzett Traply Péter és a fiatal tehetség, Gál Zoltán jutott tovább. Ekkor már pénzbe ért a mezőny, így csak az volt a kérdés, hogy meddig jutnak zsugásaink.

Sajnos az igazán nagy eredményhez nem fértek oda, Traply a 206. helyen távozott, amivel 2283 dollárt, míg Gál a 90. helyen 3710 dollárt nyert.

Már csak nyolc versenyt rendeznek az idei világbajnokságon, egyre több magyar zsugás próbálkozik, így remélhetőleg születik még valamilyen hazai siker, akár a tízezer dolláros főeseményen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik