Sport

A magyar kosaras távozhat Rómából

lorant-peter(210x140)(2).jpg (lóránt péter, )
lorant-peter(210x140)(2).jpg (lóránt péter, )

A friss bajnoki ezüstérmes kosárlabdázó, Lóránt Péter a nyár folyamán szinte bizonyosan távozik a Virtus Roma csapatától.

Lóránt Péter néhány napja még ezüstérmet ünnepelhetett a Virtus Roma kosárlabdacsapatával, most azonban úgy néz ki, hogy az olaszok sok más játékossal egyetemben honfitársunktól is megválnak a nyár folyamán.

A klub a tavalyi 13. bajnoki helyezés után most másodikként zárt a play off döntőjében, azonban pénzügyi helyzete nem oldódott meg az eredmények javulásával. A pénzhiány miatt kénytelenek lemondani az Euroliga küzdelmeiről, illetve az Európa Kupa részvétele is kérdéses számukra.

A jó bajnoki idény miatt a húzóembereket nagy figyelemmel kísérték a világon, ezért az áruk is megnőtt. Eladásukkal kihúzná magát a gödörből a római alakulat.

Az általános menedzser, Nicola Aberani szerint honfitársunk Spanyolországban folytatja karrierjét, ami nem lenne ismeretlen számára, hiszen a Lagun Aro és a Burgos csapatában is légióskodott korábban.

Lóránt, a kezdo5.hu portálán vezetett naplójában eddig annyit osztott meg, hogy akár maradhat is jelenlegi csapatánál, még nincsenek konkrét ajánlatok, de a maga részéről szeretné mihamarabb lezárni a dolgot és pontot tenni az ügy végére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik