Sport

Újabb három magyar helyezés Las Vegasban

Las-Vegas(960x640)(1).jpg (las vegas, )
Las-Vegas(960x640)(1).jpg (las vegas, )

Kamarás Péter, Lendvai Tamás és a magyar színekben versenyző Hoa Luong Vinh is pénzbe ért a világbajnokság 49-es eseményén.

Ismét magyar siker született a Las Vegasi póker világbajnokságon, még ha kisebb is, mint az előzőek. Három zsugásunk ugyanis pénznyereménnyel zárta a 49-es számú, ezerötszáz dolláros tornát – írja a Poker.hu.

Csütörtökön rajtolt el a World Series of Poker 49. versenye, az 1 500 dollár nevezési díjú No Limit Hold’em torna. Összesen 2 247 játékos indult el rajta, akik több mint hárommillió dolláros nyereményalapot hoztak létre.

Az első napon 256 főre csökkent a mezőny, amit még 13 fő választott el a fizetős helyektől. Ekkor még három magyar volt versenyben, a hazánk színeiben versenyző Hoa Luong Vin, Kamarás Péter és Lendvai Tamás.

A második napon hamar elérték a pénznyereménnyel járó helyezéseket, sajnos Kamarás és Lendvai ezután hamar kiestek. Előbbi a 189., utóbbi a 185. helyen távozott, mindketten azonos összeget, háromezer dollárt tehettek zsebre.

Luong Vinh viszont sokáig menetelt, már csak pár perc volt hátra a napból, amikor sajnos ő is a kiesés sorsára jutott. Végül a 23. helyen fejezte be a küzdelmet, ami így is 15 600 dollárt ért számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik