Sport

Szécsi Zoltán Kaposváron véd tovább

Szécsi Zoltán (szécsi zoltán, )
Szécsi Zoltán (szécsi zoltán, )

Nagy igazolást jelentett be az OB I.-ből kiesett, de mégis az élvonalban maradó somogyi vízilabdacsapat. Az edző személye is meglepetés.

Nemrég számoltunk be arról, hogy szabadlistára tette a bajnok ZF Eger együttese a 36 esztendős, háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltánt.

A kapus később azt nyilatkozta, hogy minden bizonnyal folytatja pályafutását, nem a visszavonulás lesz a megoldás a kényelmetlen szituációra. Többen is arra tippeltek, hogy a Vasas vagy a Honvéd lesz a befutó, de végül pénteken kiderült, a Kaposvár játékosa lesz a jövőben.


Szécsi Zoltán
Fotó: MTI

„Tulajdonképpen már aznap megkeresett telefonon a kaposváriak elnöke, Dobos Pál, és szimpatikus terveket vázolt fel előttem – mondta Szecska. – Itt szeretnének valami szépet felépíteni, és nagy örömmel veszek részt ebben a munkában. Ahogy a klub vezetője fogalmazott: én leszek az első fecske, és remélem, még többen követnek majd, és egyre jobb eredményeket érünk el.”

A kaposváriak nemzetközi hírű szakembert szerződtetek a kispadra a 2012-es londoni olimpián a házigazdák női válogatottját irányító Fekete Szilveszter személyében, aki visszatér Kaposvárra.

A tapasztalt szakember – egykori válogatott kapus – a 2008-as pekingi ötkarikás játékok előtt már dolgozott itt, igaz, akkor még az OB I/B-ben szerepelt a társaság.

A Kaposvár kiesett ugyan az első osztályból, de lehetőséget kapott arra, hogy ott maradjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik