Sport

Már csak 26-an a 4,8 millió dolláros fődíjért

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

26 főre csökkent a WSOP One Drop High Rollers mezőnye, amelyben még versenyben van a tavalyi bajnok Antonio Esfandiari is.

Az idei World Series of Poker legnagyobb nevezési díjjal bíró versenyének második játéknapja is lezárult. A mezőny 108-ról 26 főre csökkent, az élen a svéd Martin Jacobson szerezte meg a vezetést, de a tavalyi bajnok Antonio Esfandiari is versenyben van még – írja a Poker.hu.

Az amerikai Brandon Steven vezette a WSOP One Drop High Rollers 108 fős mezőnyét, mely a második napon sem ért pénzbe, habár megközelítette a 24 fizetős helyet.

A nap folyamán igazi csillaghullás volt, a távozók közt van Dan Kelly, Eugene Katchalov, Tobias Reinkemeier, Jason Senti, Jason Somerville, Galen Hall, Andrew Robl, Gus Hansen, Ben Lamb, Johnny Chan, Brian Hastings, John Juanda, Jason Mercier, Jake Cody, Darren Elias, Marvin Rettenmaier, Bertrand Grospellier, Maxim Lykov, Justin Bonomo, Vanessa Selbst, Toby Lewis, Cole South és Steve O’Dwyer is.

Végül 26 főnek maradtak életben az esélyei, egy svéd profi, Martin Jacobson csomagolhatta el a legtöbb zsetont, nem sokkal lemaradva követi őt az az Antonio Esfandiari, aki tavaly megnyerte a tornát.

Igaz akkor a nevezési díj tízszer nagyobb volt, mint idén, és akkor 18 millió dollárt tehetett zsebre a Mágus becenévre hallgató zsugás. Pont annyit, mint amennyi most a teljes nyereményalap lett, amiből a győztes 4,8 millió dollárt tehet majd zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik