Sport

Jeff Madsen háromszoros világbajnok lett

Poker(960x640)(9).jpg (póker)
Poker(960x640)(9).jpg (póker)

Két hold’em világbajnoki címet követően a harmadik WSOP karkötőjét Pot Limit Omahában szerezte meg az amerikai Jeff Madsen.

Harmadik WSOP címét kaparintotta meg az amerikai Jeff Madsen, a háromezer dolláros Pot Limit Omaha tornán menetelt győzelemig, amiért 384 ezer dollár is járt – írja a Poker.hu.

640 fő nevezett az idei World Series of Poker 35. versenyére, 72 játékost díjaztak az 1,7 millió dollárra nőt nyereményalapból.

A Pot Limit Omaha típusú torna fizetős helyeire az ismertebb játékosok közül pénzbe ért Kevin Iacofano, Jan-Peter Jachtmann, Andrey Pateychuk, Phil Hellmuth, Jonathan Duhamel és Ahston Griffin is.

A kilencfős döntő asztal a kétszeres WSOP bajnok Jeff Madsen vezetésével alakult ki, hatalmas előnnyel rendelkezett, ami kitartott a Douglas Corning elleni párbajig is.

A két játékos végül a T-2-K flopon került allin, Madsen A-K-J-9 lapokkal, Corning A-K-9-2 kombinációval. A turn hetes után riverre bubi érkezett, így Madsen jobb kétpárral szerezte meg a bajnoki címet.

Az amerikai zsugás harmadik WSOP karkötőjét húzhatta fel csuklójára, nem mellesleg 384 ezer dollárt fel is vehetett a kasszánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik