Sport

Folytatódtak a magyar sikerek Las Vegasban

Poker(960x640)(9).jpg (póker)
Poker(960x640)(9).jpg (póker)

Újabb két magyar zsugás zárt pénznyereménnyel a Las Vegas-i póker-világbajnokságon. Szalay Ádám 10 661 dollárt, Szécsi Norbert pedig 8 151 dollárt nyert.

A Las Vegasban zajló World Series of Poker csütörtöki játéknapján két magyarért szurkolhattunk. Sajnos egyikőjük sem jutott a fináléba, ám mindketten pénznyereménnyel zártak – írja a Poker.hu.

A WSOP 33-as számú versenyén Szalay Ádám lehetett ott egyedüli magyarként a még 14 fős mezőnyben. A 10. helyről várta az osztást a döntő napon, ahol a fináléba kerülés és a WSOP-karkötő volt a cél.

Sajnos előrébb nem sikerült lépnie, sőt egy helyet rontott, a 11. helyen végzett, amivel 10 661 dollárt nyert. A bajnoki címet és a velejáró 178 ezer dollárt az amerikai Bryan Campanello szerezte meg.

A 35-ös számú, ezer dolláros turbóversenyen Szécsi Norbert viselte a magyar színeket, ezen a tornán is a világbajnoki győzelemért játszottak.

Szécsinek sem sikerült bejutni a döntőbe, a 22. helyen zárt, amivel 8 151 dollár ütötte így is markát. A karkötőt végül a belga Michael Gathy húzhatta fel a csuklójára, aki még 278 ezer dollár nyereményt is kapott teljesítményéért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik