Sport

Szécsi és Szalay sikerei a világbajnokságon

Remekül sikerült a világbajnokság legutóbbi játéknapja magyar szempontból, Szécsi Norbert és Szalay Ádám ugyanis továbbjutottak saját versenyeikről.

Két versenyen is akadt magyar érdekeltség aWorld Series of Poker legutóbbi játéknapján. Ezeken Szécsi Norbert és Szalay Ádám továbbjutottak, amivel esélyük nyílt a hőn áhított WSOP karkötő megnyerésére – írja a Poker.hu.

A világbajnokság szerdai játéknapján rajtolt el az ezerdolláros turbó Hold’em torna, amelyen több mint 1 600-an ültek asztalokhoz, köztük Szécsi Norberttel.

A magyar zsugás remekül menetelt, elért a fizetős helyekig, sőt tovább is jutott a harmadik napra, ahol esélye nyílt a 278 ezer dolláros fődíjra és élete első világbajnoki karkötőjére.

A 2 500 dolláros 7 Card Razz tornán szintén a harmadik napot vette célba Szalay Ádám, aki a legjobb 14 között tudhatja magát. A nívós versenyen ritkán jut el magyar zsugás ilyen messzire, így külön elismerésre méltó az a teljesítmény, amit Szalay eddig elért. 178 ezer dollár jár az első helyért, így ezen a tornán is hatalmas a tét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik