Sport

Óriásit kaszált JamsLaNoche a Sunday Millionon

Élete legjobb eredményét érte el JamsLaNoche a PokerStars Sunday Million nevezetű patinás versenyén, a harmadik helyig menetelt, amivel 115 ezer dollárt kaszált.

A rendszerint vasárnap este kezdődő Sunday Millionon régóta nem született magyar siker, azonban most hétvégén „JamsLaNoche” egészen a bronzéremig jutott, amivel elképesztő összeget, 115 ezer dollárt, átszámolva 24 millió forintot nyert – írja a Poker.hu.

Összesen 6 435 játékos indult el a PokerStars Sunday Millionján, akik 1 287 000 dolláros nyereményalapot hoztak létre. A versenyen 990 játékost díjaztak, a magyar zsugások közül a tíz napja a The Big 109-et megnyerő „JamsLaNoche” szerepelt a legjobban.

Akkor húszezer dollárt kaszált, most viszont sokkal nagyobb pénz előtt állt, ugyanis az első hely 190 ezer dollár volt.

Öt főnél még mindig életben voltak „JamsLaNoche” reményei, sőt ő rendelkezett a második legtöbb zsetonnal. Ekkor alkut kötöttek a játékosok, aminek értelmében a magyar fiú 115 ezer dollárt kapott biztosan, míg további húszezer dollárt bent hagytak a győztesnek.

Ezt már nem sikerült megszereznie, a későbbi bajnok, a német „Capote18” ellen A-Q-val ászpárba nézett, így végül a harmadik helyet szerezte meg, ami így is 24 milliót ért, forintban.

Capote18” a párbajban a litván „pumabos” ellen tudott győzedelmeskedni, így végül 172 ezer dollárt tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik