Sport

Fantasztikusan szerepel Dan Kelly a világbajnokságon

Poker(960x640)(9).jpg (póker)
Poker(960x640)(9).jpg (póker)

Elképesztően jó formában kártyázik az amerikai Dan Kelly a Las Vegas-i világbajnokságon, hat pénzbeérése mellett csütörtök este akár a harmadik döntője is összejöhet.

Harmadik döntője előtt áll Daniel „djk123” Kelly a Las Vegas-i World Series of Pokeren. Fantasztikus teljesítményével már most elismerést érdemel, úgy, hogy még csak a világbajnokság harmadánál járunk – írja a Poker.hu.

Kevésszer fordul elő, hogy egy játékos hatszor pénzbe érjen a WSOP másfél hónapos fesztiválján. Ez az amerikai Dan Kellynek idén már összejött, sőt két lejátszott döntője (egy 5. és egy 6. hely) mellé akár megszerezheti csütörtök este a harmadik finálés szereplését is.

Összesen 402 ezer dollárt nyert már az idei póker világbajnokságon, de valószínűleg nem a pénz, hanem a hőn áhított WSOP karkötő hajtja, amiből egyelőre „csak” egy van neki, azt is még 2010-ben szerezte.

Aktuális versenyén, a háromezer dolláros 6-max Hold’em tornán a legjobb 13 között várhatja az utolsó napot, amikor is az ötödik legtöbb zsetonnal rendelkezik. A bajnoki címre olyan nagy nevek pályáznak, mint Nick Schulman, Erik Seidel, Martin Finger, David Pham, Benjamin Pollak és a jelenlegi chipleader Matt Stout.

Kelly egyebek mellett, ha így halad, akkor megdöntheti az orosz Konstantin Puchkov rekordját is, ő ugyanis tavaly 11-szer ért pénzbe a világbajnokságon, míg Kelly már most hatnál jár, amikor még csak a WSOP egyharmada ment le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik