Sport

A Mercedes a kecskeméti utánpótlást támogatja

mercedes-gyar-kecskemet(960x640)(3).jpg (mercedes gyár)
mercedes-gyar-kecskemet(960x640)(3).jpg (mercedes gyár)

A német autógyár kecskeméti leányvállalata a helyi kosárlabda és labdarúgás szponzorálásába szállt be.

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. szerdán két sportszponzorációs szerződést írt alá a kecskeméti régió sportutánpótlás-neveléséről.

Az egyik intézmény, a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia volt, míg a másik a Béres Tímea és Sztojan Ivkovics nevéhez fűződő Kecskeméti Kosárlabda Akadémia.


Fotó: kecskemetite.hu

„A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. támogatni akarja a helyi sport utánpótlást, ezáltal is bizonyságot adva társadalmi felelősségvállalásáról. A Kecskeméti Kosárlabda Akadémia és a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia arra törekszik, hogy megkedveltesse a gyermekekkel a csapatsportokat, és ezen keresztül támogassa az utánpótlás játékosait.

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. szponzorációs tevékenységével nagymértékben hozzájárul Kecskemét városának további fejlődéséhez, továbbá a magyar sport eredményességéhez” – mondta Frank Klein, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A két Akadémia felveszi a Mercedes-Benz Gyár nevét, így ettől kezdve Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia (Mercedes KA), illetve Mercedes Benz Gyár Labdarúgó Akadémia (Mercedes KLA) elnevezés alatt folytatják a munkát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik