Sport

Mark Radoja a párbaj világbajnok

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Hétfőn ért véget a World Series of Poker tízezer dolláros párbaj világbajnoksága, a győzelmet és a 331 ezer dolláros fődíjat a kanadai Mark Radoja nyerte meg.

A rendkívül rangos világbajnoki eseményen, a World Series of Poker tízezer dolláros Heads Up tornáját idén a kanadai Mark Radoja nyerte, aki karrierje második WSOP karkötője mellé 331 ezer dollárt is zsebre tehetett – írja a Poker.hu.

162-en fizették be a 10 000 dolláros nevezési díjat a WSOP párbaj eseményére, mellyel a nyereményalap így 1 522 800 dollárra nőtt. Ebből mindössze 16 játékost díjaztak, a győztesnek 331 190 dollárt tettek félre.

A tornára természetesen sztárok hada jelentkezett, így nem csoda, hogy közülük rengetegen voltak kénytelenek búcsúzni a legjobb 16 előtt. Nem ért pénzbe Daniel Negreanu, Chino Rheem, Phil Ivey, Jake Cody, Jonathan Duhamel, Ben Lamb, Dario Minieri, Antonio Esfandiari, Brian Hastings, Michael Mizrachi, Sam Trickett és Jason Mercier sem, csak hogy a legnagyobb neveket említsük.

A négy között három amerikai lehetett ott, az egyedüli kakukktojást Mark Radoja jelentette, aki fittyet hányt déli szomszédjaira, és megszerezte a győzelmet is. A végső párbajban Don Nguyent verte, amikor az utolsó partiban K-9 lapokkal adta meg ellenfele A-3-ra mondott allinjét, és a J-6-5-4-K közös lapok neki kedveztek.

A kanadai Radoja tehát 331 ezer dollárral gazdadogott, Nguyen 204 ezer dollárt tehetett zsebre, míg a 3-4. helyen közösen osztozó Justin Bonomo és Ben Sulsky 110 ezer dollárt kaszáltak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik