Sport

Segítenek a TESZ futóverseny szervezői és résztvevői

Az árvízi védekezésre és a kárenyhítésére ajánlják fel a 2. TESZ futóverseny szervezői a beérkezett nevezési díjak összegét – jelentették be rendkívüli sajtótájékoztatójukon.

A „Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért” futóversenyt második alkalommal rendezik meg június 9-én, vasárnap. Az idei új helyszínen, a Rákóczi úton a Várkapunál 09.00 órától a legfiatalabb és legidősebb korosztály teljesíti a távot az ARAK és Székesfehérvár Önkormányzatának közös rendezvényén.

Az előnevezések során az egyéni, családi csapat és munkahelyi kategóriákban több mint 200-an jelezték a részvételüket. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy a 2. TESZ futóversenyre beérkezett nevezési díjak teljes összegét felajánlják az árvízi védekezésre és a károk enyhítésére.

A kategóriák 1.-3. helyezettjei ajándék és éremdíjazásban részesülnek, a családi és munkahelyi kategóriák győztesei pedig a TESZ vándorkupát vihetik haza. A több mint félmillió forint összdíjazású versenyre a helyszínen is lehet nevezni június 9-én reggel 08.00 órától.

A TESZ futóverseny főszponzora a DEPÓNIA KFT egy lapított PET palack ellenében átvállalja a „Depónia–futás” nevezési díját, az első 1000 befutót pedig ajándék pólóval jutalmazza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik